headshot 3headshot 2
Regionaal samenwerken in de zorg

Wij geloven in happy zorg
professionals

Home 1 hero shapeheadshot 3
brush swirl

Ons doel voor de zorg

key

1 ingang voor alle flex

Enable Care fungeert als één ingang voor gediplomeerde zorgmedewerkers in de regio. Hier kunnen zowel zzp’ers terecht als medewerkers in loondienst.

sun

Regionaal samenwerken

Enable Care is gespecialiseerd in het faciliteren van regionale samenwerking. Zo zorgen we ervoor dat de zorg toekomstbestendig en betaalbaar blijft.

puzzle

Potentieel van personeel

Door slim samen te werken en de zorfprofessionals in te zetten in de gehele regio, kunnen er grotere contracten worden aangeboden aan personeel.

darker element bot right

Diensten voor zorginstellingen en regio's

Regionaal samenwerken in de zorg

Wij initiëren en begeleiden u met het regionaal samenwerken op gebied van hun flexibele schil. Ondersteund door slimme technologie gaan niet alleen de kwaliteit van zorg een de bezetting omhoog, maar tegelijkertijd kosten bespaard.

Managed Service Provider

Wij zorgen ervoor dat u alles uit handen nemen waar u niet op zit te wachten. Zoals de juridische rompslomp, contractmanagement, administratie en het doen van correcte betalingen.

Contractmanagement

Wij voorzien volledig in het beheer van contracten van al het flexibel personeel. Alle dossiers voldoen aan alle wet- en regelgeving en zijn 24/7 in te zien via professionele cloud-applicaties. De inhuurrisico's zijn voor ons.

In dienst bij de regio

De flexibele krachten kunnen in de samenwerking bij ons op de payroll komen. Hierdoor neemt het potentieel aantal uren van een flexwerker in loondienst fors toe en kunnen grotere contracten worden aangeboden aan mensen.

graphic bottom right
Little circlesfuture text

De enige onafhankelijke partij in de zorg

Wij zijn de enige partij in de zorg die echt onafhankelijk is. Dit komt doordat wij de mensen aan de regio binden en niet aan onszelf. Wij hebben alleen baat bij een sterk fungerende samenwerking tussen zorginstellingen. Wij geloven hierin, omdat dit naar onze mening ook de enige manier is om de zorg onafhankelijk te maken op het gebied van inzet van personeel.

Samen bekijken wat we in uw zorgregio kunnen doen?

Contact
Top left graphic